page

A vörösréz gyógyító erejét évezredek óta ismerik. A legkülönbözőbb kultúrákban viseltek réz ékszereket.

Az egyiptomiak az anh kereszttel, az Örök Élet szimbólumával jelölték e nagyszerű tulajdonságokkal bíró fémet. A londoni Sabona több mint 40 éve gyárt kiváló minőségű réz karkötőket a sajgó érzések és fájdalmak természetes enyhítésére a legkiválóbb minőségű színtiszta vörösrézből, amely nem tartalmaz nikkelt!

A réz a test nedvesség tartalmának hatására oldódik ki a karkötőből és a bőrön át szívódik fel.

Az ipari társadalmakban egy felmérés szerint a lakosság 75 százaléka rézhiányban szenved, mivel a szájon keresztül bevitt réznek mindössze harmadrésze hasznosul.

A RÉZ PÓTLÁSÁRÓL EZÉRT GONDOSKODJON VÖRÖSRÉZ KARKÖTŐVEL!

Ne hordjon sárgaréz utánzatot!

Kizárólag az eredeti, SABONA felirattal ellátott vörösréz karkötőt viselje!

 

"Napjainkban egyre többen fordulnak a szelíd, alternatív gyógymódok felé.

A SABONA vörösréz karkötő mágnessel vagy anélkül mind a gyógyulás, mind az egészség megőrzésének nagyszerű eszköze lehet."

– Dr. Tihanyi István, főorvos

 

A réz a szervezet számos élettani funkciójához nélkülözhetetlen fontosságú nyomelem. Csökkenti a gyulladásokat, ezért elsősorban különféle fájdalmak, arthritiszes, reumatikus problémák enyhítésére alkalmazzák. Erős vírus-, baktérium-, gombaölő, vérnyomás szabályozó hatású, védi a sejteket a káros oxidációs folyamatoktól, erősíti az immunrendszert, segít a csontritkulás megakadályozásában és a vas felhasználásában, így a vashiány, a fáradtság leküzdésében. Rendkívül fontos szerepet játszik a kötőszövetek felépítésében és karban tartásában, ezért nélkülözhetetlen a csont, az ízületek, a bőr és a haj számára. Bőrünk a réznek köszönheti rugalmasságát.

Olyan tiszta rézből készült karkötőt vásároljon, amilyet csak lehetséges. Egyes rézötvözetekben sok a nikkel, aminek nem szabad a bőrrel érintkeznie, mert allergiát válthat ki. A karkötő csak annyit ér, amennyire jó a réz, amiből készült. A SABONA karkötőket milliók viselik világszerte. A nagy múltú Sabona cég garantálja Önnek, hogy a SABONA karkötők a legtisztább vörösrézből készültek.

 

Copyright © 2006. Solstar Kft. Minden jog fenntartva.

 

Fontos figyelmeztetés: Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a weblapunkon található vörösrézzel kapcsolatos információkat olyan cégek is lemásolták, illetve saját termékükkel kapcsolatban hírdetik, akik sárgaréz karkötőt árulnak, illetve akiknek vörösréz termékük a réz felszívódását gátló bevonattal van ellátva. Ezért amennyiben olyan jó minőségű árut szeretne, amely terápiás célokat is szolgál, kizárólag SABONA terméket vásároljon. A SABONA karkötők CE jelöléssel ellátott, I. osztályú gyógyászati segédeszköz kategóriába sorolt termékek.

A VÖRÖSRÉZRŐL

1998 óta az Egészség szolgálatában
basket1

Megrendelés, információ:
Tel.: 06 70 202 9385